Våra lägenheter

Screen Shot 2013-05-29 at 2.28.28 PM Billingesluttningen
En del av lägenhetsbeståndet finns på Skövdes Billingesluttning. Fastigheterna är belägna i parkmiljö, med kvarterslokal samt lekplatser. Lägenheterna är av modern fin standard.
skovde-centrum Skövde Centrum
En stor del av Rapp Fastigheters lägenheter är centralt belägna med närhet till både shopping och nöjesutbud. En del av fastigheterna har innergårdar. Lägenheterna håller genomgående hög standard.
Bjîrken_6_B-2 Vasastaden
I anslutning till Skövde centrum ligger Vasa- staden. Här har man nära till såväl innerstad som parkmiljöer. Stadsdelen har en blandning av sekelskifteshus och fastigheter byggda på 40- talet. Lägenheterna håller genomgående hög standard.Tyr 5

Antal rum: 2-3 rok
Storlek: 68-111,5 m²
Hyresnivå: 6.374 - 9.963 krRådhusgatan 2

Fastigheten som uppfördes 1984 ligger vid Sandtorget, i Skövde Centrum. Här finns närhet till stadens alla möjligheter och bekvämligheter, skola, resecentrum, handel, restaurang- och nöjesutbud. På entréplan finns restaurang samt butikslokal.

Tyr 5 rymmer 21 lägenheter som nås via två olika trapphus, varav det ena är beläget på fastighetens västra sida från en mindre innergård och det andra har sin entré mot Rådhusgatan. Lägenheterna är av typen 2 rum och kök samt 3 rum och kök, med ytor från 68 m² upp till 111 m². Det finns hiss, garage samt tvättstuga i fastigheten. Till varje lägenhet finns också ett förråd.

Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012