Våra lägenheter

Screen Shot 2013-05-29 at 2.28.28 PM Billingesluttningen
En del av lägenhetsbeståndet finns på Skövdes Billingesluttning. Fastigheterna är belägna i parkmiljö, med kvarterslokal samt lekplatser. Lägenheterna är av modern fin standard.
skovde-centrum Skövde Centrum
En stor del av Rapp Fastigheters lägenheter är centralt belägna med närhet till både shopping och nöjesutbud. En del av fastigheterna har innergårdar. Lägenheterna håller genomgående hög standard.
Bjîrken_6_B-2 Vasastaden
I anslutning till Skövde centrum ligger Vasa- staden. Här har man nära till såväl innerstad som parkmiljöer. Stadsdelen har en blandning av sekelskifteshus och fastigheter byggda på 40- talet. Lägenheterna håller genomgående hög standard.Gylfe 5

Antal rum: 1-3 rok
Storlek: 24-100 m²
Hyresnivå: 2.755 - 9.606 krStorgatan 13
Kyrkogatan 12, 16

Gylfe 5, populärt kallat Biohuset, är ett av Rapp Fastigheters mest populära hus beläget i hjärtat av Skövde centrum, intill kyrkparken och längs två av stadens affärsstråk; Storgatan och Rådhusgatan. Det ger närhet till stadens alla möjligheter och bekvämligheter såsom resecentrum, butiker och nöjesinrättningar.

Fastigheten består av två delar, där den äldre ursprungliga byggnaden, mot Storgatan/Kyrkogatan uppfördes 1929. År 2001 genomfördes en stor tillbyggnad då en ny huskropp uppfördes i korsningen Rådhusgatan/Kyrkogatan. Gylfe 5 betraktas idag som ett av Skövdes mest profilstarka hus med tidstypisk 2000-tals arkitektur. Fastighetens största hyresgäst är Biostaden Saga. I huset finns fem butikslokaler, samt ett kontor med utsikt över Kyrkparken.

Gylfe 5 är ett 4 våningshus med totalt 31 lägenheter, fördelade på 1 rum och kök upp till 3 rum och kök. Lägenhetsstorlekarna varierar från 24 m² till 83 m². I fastighetens nya del finner vi nyskapande planlösningar, där några av 1:orna har försetts med exempelvis sovloft. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Huset har tre trappuppgångar, varav en med hiss.

Det finns 3 st tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum i fastigheten.

Den nybyggda delen av fastigheten har en trevlig innergård där intressant belysning och välskötta planteringar bidrar till den mysiga miljön.

Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012