Våra lägenheter

Screen Shot 2013-05-29 at 2.28.28 PM Billingesluttningen
En del av lägenhetsbeståndet finns på Skövdes Billingesluttning. Fastigheterna är belägna i parkmiljö, med kvarterslokal samt lekplatser. Lägenheterna är av modern fin standard.
skovde-centrum Skövde Centrum
En stor del av Rapp Fastigheters lägenheter är centralt belägna med närhet till både shopping och nöjesutbud. En del av fastigheterna har innergårdar. Lägenheterna håller genomgående hög standard.
Bjîrken_6_B-2 Vasastaden
I anslutning till Skövde centrum ligger Vasa- staden. Här har man nära till såväl innerstad som parkmiljöer. Stadsdelen har en blandning av sekelskifteshus och fastigheter byggda på 40- talet. Lägenheterna håller genomgående hög standard.Muraren 1

Antal rum: 2-4 rok
Storlek: 51-148 m²
Hyresnivå: 4.071 - 11.037 krHertig Johans gata 15
Petter Helensgata 8,12

Muraren 1 var ursprungligen flera fastigheter, men har på senare år slagits samman till en stor förvaltningsenhet. Kvarteret har därför fasad mot såväl Hertig Johans gata, som mot Petter Helens gata, Storgatan samt Kyrkogatan. Det gör att fastigheten ligger i anslutning till både Hertig Johans torg i öst, som den lilla stadsparken Helénsparken i väst där vi hittar grönytor, flera kulturminnesmärkta hus samt lekplats.

På markplan hittar vi en rad kommersiella lokaler, restauranger och hälsoinrättningar. I huset finns också flera större kontor. Fastigheten har 38 st lägenheter, från 2 rum och kök upp till 4 rum och kök, med storlekar från 51 m² upp till 148 m². Lägenheterna är fördelade på tre trappuppgångar, alla tre med hiss. I huset finns tvättstugor, vilka är fullt utrustade.

Fastigheten ligger mitt i Skövdes centrum med närhet till stadens alla bekvämligheter och möjligheter. Inom gångavstånd finns Resecentrum, skolor, handel, nöjesutbud samt restauranger.

 

Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012  Rapp Fastigheter AB 2012