Våra lägenheter

Screen Shot 2013-05-29 at 2.28.28 PM Billingesluttningen
En del av lägenhetsbeståndet finns på Skövdes Billingesluttning. Fastigheterna är belägna i parkmiljö, med kvarterslokal samt lekplatser. Lägenheterna är av modern fin standard.
skovde-centrum Skövde Centrum
En stor del av Rapp Fastigheters lägenheter är centralt belägna med närhet till både shopping och nöjesutbud. En del av fastigheterna har innergårdar. Lägenheterna håller genomgående hög standard.
Bjîrken_6_B-2 Vasastaden
I anslutning till Skövde centrum ligger Vasa- staden. Här har man nära till såväl innerstad som parkmiljöer. Stadsdelen har en blandning av sekelskifteshus och fastigheter byggda på 40- talet. Lägenheterna håller genomgående hög standard.Frej 7

Antal rum: 1-3 rok
Storlek: 26-79 m²
Hyresnivå: 2.839- 9.378 krLånggatan 18

Frej 7 ligger i kärnan av Skövde Centrum inom gångavstånd från resecentrum, skola, parker och stadens alla inrättningar. Ursprungligen uppfördes huset 1952 men är sedan dess om- och tillbyggt senast 2001. Här finns butikslokaler, bank och kontor men också lägenheter i storlekarna 1 rum och kök upp till 3 rum och kök, med ytor från 26 m² till 79 m². Fastighetens södra fasad är vänd mot Långgatan, som numera är en trevlig gågata.

I fastighetens källarplan finner du tvättstuga och förråd.

Norr om fastigheten ligger Sandtorget som är en av Skövdes största, centrala parkeringsplatser. Under Frej 7 finns också ett garage.

 

Rapp Fastigheter AB 2012