Våra lägenheter

Screen Shot 2013-05-29 at 2.28.28 PM Billingesluttningen
En del av lägenhetsbeståndet finns på Skövdes Billingesluttning. Fastigheterna är belägna i parkmiljö, med kvarterslokal samt lekplatser. Lägenheterna är av modern fin standard.
skovde-centrum Skövde Centrum
En stor del av Rapp Fastigheters lägenheter är centralt belägna med närhet till både shopping och nöjesutbud. En del av fastigheterna har innergårdar. Lägenheterna håller genomgående hög standard.
Bjîrken_6_B-2 Vasastaden
I anslutning till Skövde centrum ligger Vasa- staden. Här har man nära till såväl innerstad som parkmiljöer. Stadsdelen har en blandning av sekelskifteshus och fastigheter byggda på 40- talet. Lägenheterna håller genomgående hög standard.Häggen 22

Antal rum: 1-5 rok
Storlek: 26-133,5 m²
Hyresnivå: 2.733 - 12.738 krRichertsgata 2,4
Kungsgatan 19

Häggen 22 är en centralt belägen fastighet som ligger i anslutning till Skövde centrum med stadens alla möjligheter och bekvämligheter inom gångavstånd. Fastigheten uppfördes ursprungligen 1952 men är om- och tillbyggd 2005, då samtliga lägenheter uppdaterades till modern standard.

Huset är fyra våningar högt, med totalt 29 lägenheter. Alla lägenhetsstorlekar finns representerade upp till 5 rum och kök, med ytor som varierar från 26 m² upp till 133,5 m². Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Fastigheten har fyra trapphus och två fullt utrustade tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare , torkrum samt mangel.

På fjärde våningsplanet i fastighetens norra del finner vi fyra special-lägenheter som var del av ett designprojekt. Dessa står ut ytterligare ifrån vår normalt höga standard genom att ha italienska kök, parkett i ädelträ samt mycket speciell planlösning.

Fastigheten innefattar också kontorslokaler, som är anpassningsbara efter hyresgästernas behov av yta.

Fastigheten har en mycket populär innergård, med gräsytor och springbrunn. Bakom fasaden finns också garage samt parkeringsplatser.