Våra Lokaler

Rapp Fastigheter AB är en hyresvärd för hela livet med Skövdes utveckling som drivkraft sedan 1961. Företaget hyr ut kontor, affärslokaler, bilhall, industrihall och lägenheter med en sammanlagd yta av ca. 123 000 m². Den tekniska förvaltningen bedrivs i egen regi, med fem heltidsanställda fastighetsskötare och modern maskinpark. Rapp Fastigheter har belönats med Aktiv Bo’s utmärkelser för god service och hög standard i fastigheterna. Tilltalande och välvårdade utomhusmiljöer är också en prioriterad del av verksamheten. Rapp Fastigheter AB är medlemmar i Fastighetsägarna. Företaget är en modern fastighetsförvaltning där miljömedvetenhet, god etik och framtidstro genomsyrar företagsandan.

skovde-centrum

Intresseanmälan lokal

Genom att ni fyller i dennna anmälan intygas att lämnade uppgifter är riktiga samt ger ert fulla samtycke och godkännande enligt personuppgiftslagen att hyresvärden har full rätt att ta kreditupplysning.

Intresseanmälan

lokaler

Lediga lokaler

Här listar vi de lokaler som vi idag har lediga för uthyrning. Lokalen kan vara ledig per omgående eller uppsagd till ett datum längre fram För mer information gör en intresseanmälan och kontakta vår fastighetschef Stefan Regstorp eller VD Adam Rapp.

Lediga lokaler

fastigheter

Fastigheter

Här kan du få en inblick om vilken typ av verksamhet som idag bedrivs i de olika fastigheterna. I några av våra fastigheter bedrivs endast kommersiell verksamhet, medans andra inrymmer både bostäder samt verksamheter.

Fastigheter