Våra lägenheter

Screen Shot 2013-05-29 at 2.28.28 PM Billingesluttningen
En del av lägenhetsbeståndet finns på Skövdes Billingesluttning. Fastigheterna är belägna i parkmiljö, med kvarterslokal samt lekplatser. Lägenheterna är av modern fin standard.
skovde-centrum Skövde Centrum
En stor del av Rapp Fastigheters lägenheter är centralt belägna med närhet till både shopping och nöjesutbud. En del av fastigheterna har innergårdar. Lägenheterna håller genomgående hög standard.
Bjîrken_6_B-2 Vasastaden
I anslutning till Skövde centrum ligger Vasa- staden. Här har man nära till såväl innerstad som parkmiljöer. Stadsdelen har en blandning av sekelskifteshus och fastigheter byggda på 40- talet. Lägenheterna håller genomgående hög standard.Gylfe 1

Antal rum: 2-4 rok
Storlek: 75-115 m²
Hyresnivå: 8.132 - 11.511 krRådhusgatan 12
 

Kvarteret Gylfe 1, även kallat Strokirkska huset efter bokhandlare August Strokirk. Fastigheten som ligger alldeles invid Hertig Johans Torg, eldhärjades 2002, men återuppbyggdes igen 2004.

Idag rymmer fastigheten både café, restaurang, butik, tandläkarpraktik samt tre lägenheter. Lägenheterna har alla fönster mot Hertig Johans Torg och balkong in mot gården. De  är fördelade på en 2:a på 75 m², samt en 3:a och en 4:a om 115 m². Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare.

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Gylfe1.mindre1