Kontorslokal 320m² – Vasagatan 29

Mycket profilstark kontorslokal med spektakulär arkitektur, fantastiskt ljusinsläpp, egen takterrass, hiss direkt upp i lokalen och mycket god klimatanläggning. Kontoret består av såväl öppna ytor som enskilda rum och är lätt att avgränsa. Närhet till busshållplats och viktiga trafikhuben Hallenbergsrondellen gör kommunikationerna mycket goda.

Typ: Kontor
Yta: 320m²
Tillgänglig fr.o.m.: Omgående

Fastigheten är belägen i mysiga Vasastan i utkanten av Skövdes stadskärna på gångavstånd till centrum och ett stenkast från Hallenbergsrondellen som är knutpunkt för trafikleder in- och ut ur Skövde och till stadens alla delar. Möjlighet till garageplatser finns i huset och därtill gott om tillgängliga parkeringar längs gatorna i området. Det finns en busshållplats (Västtrafik) precis utanför fastigheten.

Kontoret ligger på översta planet i den formmässigt spännande fastigheten Duvan och har egen hiss hela vägen upp i lokalen. Ljusinsläppet och rymden som lokalen erbjuder är två andra standoutfaktorer som gör den till en av Rapp Fastigheters mest spektakulära kontor.
Kontoret erbjuder en intressant mix av enskilda rum och öppna ytor som går att dela av vid behov. Lokalen har egen takterrass.
Här finns också alla nödvändiga bekvämligheter såsom kök, WC, väl dimensionerad ventilation etc.

Kontakta gärna vår Fastighetschef Stefan Regstorp för en visning.

stefan.regstorp@rappfastigheter.se
0708-53 97 13