Angående Coronaviruset (COVID-19)

Med anledning av utbrottet av Coronaviruset har vi på Rapp Fastigheter AB antagit direktiv vilka följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att personal som befunnit sig i riskområden kommer att sättas i karantän. Personal som uppvisar symtom på smitta kommer att stanna hemma.

Vi har dessutom infört strängare hygienkrav, bland annat använder vi engångshandskar och munskydd vid besök i lägenheter. Alla fordon är utrustade med handsprit. Utförandet av en felanmälan kan i vissa fall komma att försenas. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Vad kan jag tänka på som hyresgäst?

Som hyresgäst ber vi er att tänka på att tvätta händerna noga innan ni lämnar lägenheten och när ni kommer hem. Det gäller även innan ni besöker tvättstugor eller annan gemensam yta i fastigheten. Hosta i armvecket om ni befinner i gemensamma utrymmen.

Tillhör ni en riskgrupp, tänk efter en extra gång om en felanmälan är akut eller kan vänta till ett senare tillfälle.

Mer information finns på www.folkhälsomyndigheten.se

Tillsammans kan vi lindra effekterna av viruset.

Mvh Adam Rapp
VD Rapp Fastigheter