Rapp Fastigheter har vunnit kundkristallen – bästa service lokaler

Under hösten genomförde vi, med hjälp av företaget AKTIV BO som är branschledande på området, en undersökning bland alla våra lokalhyresgäster för att ta reda på vad dom tycker om oss som hyresvärdar. Resultatet blev så fint att vi nominerades för en kundkristall vid fastighetsbranschens Benchmark event, på Berns i Stockholm. Prisutdelningen är att jämföra vid ett SM för fastighetsbolag. Vi är mycket stolta över att ha vunnit priset för bästa service! Det är en riktig ”team effort” som ligger bakom framgången, och alla medarbetare har del i vår vinst.

Undersökningen visade också på områden inom vilka vi har möjlighet att utvecklas ytterligare – 0ch vi kommer självklart att använda resultatet för att bli bättre på det vi gör, med våra hyresgästers trivsel som motivation.