Rapp Fastigheter nominerade som årets hyresvärdar!

RAPP FASTIGHETER NOMINERADE TILL ÅRETS FASTIGHETSÄGARE (KUNDKRISTALLEN)

Företaget tävlar i kategorierna högsta produktindex och högsta profil och är en av tre finalister i vardera kategorin. Den prestigefyllda utmärkelsen baseras på en stor kundundersökning utförd av AktivBo och liknas i branschen vid SM för fastighetsbolag. Den 9:e februari delas priset ut i samband med ett stort event i Stockholm, då vi får veta om vi har vunnit. För oss är nomineringen en seger!

Vi är mycket stolta över alla medarbetare som gör ett fantastiskt fint jobb och som därigenom möjliggjort nomineringen. Vi vill därtill rikta ett stort tack till alla hyresgäster som bemödat sig att svara på enkäten. Vi kommer använda resultatet och alla konstruktiva åsikter för att utvecklas ytterligare i rollen som hyresvärdar – med allt det innebär i form av trivselhöjande åtgärder, god service, teknisk förvaltning och bra boendestandard.

Vi tycker att det är mycket positivt att våra kollegor Skövdebostäder också är nominerade och att vi tillsammans förhöjer Skövdes status och goda rykte som trevlig bostadsort. Att två bolag från samma kommun är nominerade är helt unikt i sammanhanget.